Технология » Бет 7 » Заман-білімдінікі
Тіркелу Кіру
Сайтқа кіру
Жарнама
Жаңалықты сұрыптау керек: күні байынша | танымалдығы бойынша | кіргені бойынша | пікірі бойынша | Әліппе бойынша
28-01-2015, 21:45
2886
0
Қамырдан жасалған өнімдер. Сабақтың мақсаты: Білімділік: Тамақ әзірлеу технологиясы бойынша білімдерін жүйелеу.Теориялық білімді практика барысында көрсете
27-01-2015, 17:02
994
0
Бұл әдістемелік көмекші құрал балалар шығармашылығы орталығы, тәрбие орталығы сурет және қолөнер үйірмесінің қосымша білім беру педагогтарына арналған. Әдістемелік құралда қазақ халқының ұмыт боп бара жатқан киіз басу әдісін жаңғырту мақсаты қойылып, жаңа заманға сұранысқа сай жүннен түрлі
27-01-2015, 17:00
2159
0
Бұл әдістемелік көмекші құрал балалар шығармашылығы орталығы, тәрбие орталығы сурет және қолөнер үйірмесінің қосымша білім беру педагогтарына арналған. Әдістемелік құралда қазақ халқының ұмыт боп бара жатқан киіз басу әдісін жаңғырту мақсаты қойылып, жаңа заманға сұранысқа сай жүннен түрлі
27-01-2015, 16:05
Автор: Лиза
922
0
Бұл оқушымен тікелей қатынаста отырған оқытушыларға үлкен жауапкершілік жүктейді. Әр маман месінің өзінің саласы бойынша білімін тәжірибемен ұштастыра білуінің өзектілігі ешқашан мәнін жойған емес. Өйткені оқушыға берілетін білімнің ғылыми негізі жан –жақты айқындалып, өзіндік нақты ұстанатын
27-01-2015, 15:55
Автор: Лиза
414
0
Әртүрлі жағдайдағы проблемаларды анықтауға, жауапты шешім қабылдауға өз шешімінің нәтижесін бағалауға дайын болу; табиғи материал түралы түсінік беру, қазір уақытта сәнді безендіру жолдарымен таныстыру арқылы проблеманы шешу.
25-01-2015, 23:40
987
0
Сабақтың тақырыбы: Қызыл тұздық дайындау Сабақтың мақсаты: Қызыл тұздық түрлері.Еңбек қауіпсіздігі және санитарлық гигенасы. Сабақтың мақсаты: а) білімділік- Тұздықтардың дайындалу технологиясын практикалық әдіспен көрсету,турау,қуыру,пісіру жолдарын үйрету. ә) дамытушылығы- Кәсіптік
25-01-2015, 23:35
754
0
Сабақтың мақсаты: Білімділік: оқушыларға қамырдан жасалған тағамдар түрлері және дайындалу ерекшеліктері жөнінде түсініктеме беру. Дамытушылық: оқушылардың тамақ дайындауға деген қызығушылығын, құштарлығын, шеберліктерін, іскерліктерін дамыту. Тәрбиелік: оқушыларды ұқыптылыққа, тиянақтылыққа,
25-01-2015, 23:32
431
0
Дәм-думан Бұл бағдарламаның мақсаты: Аспазшы мамандығын жарнамалау Оқушылардың осы мамандыққа деген қызығушылығын арттыру Мамандықтың қыр-сырымен таныстыру.
25-01-2015, 18:52
Автор: Алмагул
1750
0
Сабақтың тақырыбы: Текстиль материалдарды көркемдеп өңдеу.Модельдеу.Құрастыру.Үлгі бойынша көйлекті пішу. Сабақтың мақсаты: Текстиль материалдарды көркемдеп өңдеу.Модельдеу.Құрастыру.Үлгі бойынша көйлекті пішу. Міндеттері: 1. Үлгі модельдегі үлгі бойынша пішіп үйрену матаны үнемдей
24-01-2015, 13:12
Автор: Қанат
936
0
Ағашты сүргілеу әдісі